В Харькове мужчина в состоянии наркотического опьянения избил кондуктора трамвая

Об этом сообщили в группе «ХС Харьков» в социальной сети Facebook. Автор публикации отметил, что хулиган имел при себе «справку АТОшника».

Конфликт между кондуктором и пассажиром разгорелся из-за того, что последний отказался оплатить проезд. Аргументов в споре у него не нашлось, и мужчина набросился на кондуктора с кулаками. На место инцидента вызвали патрульных. Те приняли буяна и увезли в отдел для выяснения всех обстоятельств произошедшего.

Раніше ми писали, що в Харкові кондуктор покусала одного з пасажирів тролейбуса. Не залишився осторонь і водій тролейбуса, який вступив у бійку з пасажиром прямо на проїжджій частині. Інцидент стався у вересні минулого року в тролейбусі № 6. Пристрасті почали розпалюватися через кілька хвилин після того, як «рогатий» зупинився посеред вулиці через припинення подачі електрики.

«Тролейбус був набитий битком, але ні водій, ні кондуктор не поспішали пояснити пасажирам, що сталося — чому стоїмо і як довго це триватиме. Люди хвилин через 10 почали обурюватися і попросили відкрити двері», — повідомив очевидець події.

Один з пасажирів втомився чекати відновлення руху тролейбуса і зажадав у водія повернути йому гроші за проїзд, проте отримав відмову. В результаті між чоловіками виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку на вулиці.

Каменских в одном нижнем белье покорила сеть: «Готовится к брачной ночи»

«У цей же час до кабіни водія підійшли дві молодих жінки, які теж попросили повернути їм гроші. Дами почали сваритися, і кондуктор вкусила одну з пасажирів за руку. Після чого жінка вискочила на вулицю, заблокувала проїзд тролейбуса і почала дзвонити в поліцію», — розповіла свідок інциденту.

Ми також розповідали, що з серйозними травмами доставили в лікарню чоловіка, який на ходу випав з автобуса. Як пишуть у групі «ХС • Харків», молодий чоловік стояв біля задніх дверей. У якийсь момент на повороті вони самі по собі відкрилися, і пасажир не втримався на сходах та впав на асфальт. З розбитою головою і численними забоями потерпілого доставили в лікарню.

Нагадаємо, колесо від сміттєвоза розчавило жінку прямо на тротуарі, таке навіть у страшному сні важко уявити.

Також Politeka писала, що вантажівка розчавила автомобілі на трасі в Україні, трагедія забрала життя: з’явилися кадри.