В четверг, 18 апреля, дожди покинут Харьков

Как сообщили в Харьковском региональном центре по гидрометеорологии, в четверг в городе — переменная облачность, без осадков. Скорость ветра – 7-12 метров в секунду, местами порывы до 15-20 метров.

Ночью возможны заморозки і температура от нуля до двух градусов тепла. Днем – 8-10  градусов выше нуля.

18 квітня вшановується пам’ять святого мученика Феодула, читця. У народі святого називали Федул вітрогон: «Прийшов Федул — тепляк подув». Якщо цього дня була негода, то говорили: «Федул губи надув». До цього дня ще цілком вірогідні морози, але після Федула владу зими вже втрачено на довгий час. У цей день приходить перше справжнє тепло і прокидаються цвіркуни.

Раніше ми писали, що погода в Україні вже зовсім скоро зміниться. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Каменских показала «сладкие» формы в пикантном наряде: «Теперь стало горячо»

Вона пояснила, що 18 квітня, антициклон Katharina посуне дощі з України. Однак вологість може затриматися в Одеській області. Крім того, опади місцями пройдуть у західних областях. Погода в Україні, згідно з прогнозом, швидко стане теплішою. Температура повітря вдень складе +11 +15 градусів.

весна

У Києві без опадів і близько +12 +14 градусів. Надалі в столиці є ймовірність періодичних невеликих дощів, буде помірно тепло.

«Верба розвивається, все одягається в красівенне листя, свіже повітря і вітерець гуляють між нами — все, як завжди перед Вербною неділею. Радіємо сонцю, прислухаємося до погоди, до розумних, а не спритних, людей, думаємо, тримаємо голову, нерви і здоровий глузд в рівновазі. І ще й іншим допомагаємо», — підсумувала синоптик.

Ми також розповідали: якщо люди не почнуть вживати заходів з охорони навколишнього середовища, то, на думку вчених, небувалі температури стануть першою ознакою початку Армагеддона.

Нагадаємо, заметіль обрушилася на Україну в середині квітня: все замело снігом, вражаючі кадри примх погоди в Україні.

Як повідомляла Politeka, погода в травні сильно здивує: похолодання і заморозки.