В Харькове разгорелся очередной скандал из-за нападения собаки на человека

Инцидент произошел после девяти часов вечера во вторник, 23 июля, в сквере на бульваре Юрьева, а сообщили о нем в группе «ХС Харьков».

По информации автора, бойцовская собака погрызла руку женщине. «Копы на месте. Кипишь продолжается до сих пор», – написал топикстартер и добавил фото, на котором видно толпу людей и нескольких полицейских.

Що стало першопричиною конфлікту, поки неясно. У коментарях одні користувачі закликають покарати господаря собаки, інші ж просять не поспішати судити, не знаючи всієї ситуації.

«Собачку в розплідник на дресирування, господаря під суд, і закони посилити з таких приводів», «Каструвати. Обох. І бобика і господаря», «Треба ситуацію знати перед тим, як судити. Останній, хто винен, — це собака», «Я не розумію цих собак і людей на вулиці без намордника. Їм місце в клубах, в бійках, а не серед людей, які гуляють і відпочивають», «Мало того, що діток багато, так щовечора біля дитячого майданчика збираються купи господарів з собаками (майданчик за 10 метрів), і говорити щось марно», — пишуть харків’яни.

Раніше ми розповідали про те, що в Одесі жінку покусала собака, і вона подала в суд на її господаря.

Результаты выборов в Раду под угрозой: появилось экстренное сообщение, в ЦИК произошло ЧП

Конфлікт між постраждалою одеситкою Владиславою Швець і власником тварини стався 5 березня. За словами потерпілої, вона гуляла по пляжу разом з другом, і в цей момент на неї напала собака і вчепилася в ногу. Потім вона напала на її друга, але той зумів вчасно відскочити і не постраждав.

«Її господар працює охоронцем. Собаку він залишає одну, поки працює. Але прив’язує її під сходами, бо вважає, що там ніхто ходити не буде. Необхідність брати собаку на роботу він пояснює тим, що їй вдома нудно, а так вона дихає повітрям», — розповіла жінка.

Господар собаки Віктор не визнавав свою провину. Він був упевнений, що в ситуації винна сама дівчина.

«Вона її дратувала. Тому собака на неї і кинувся», — розповідав чоловік.

Нагадаємо, в Дергачах бійцівський собака розірвав голову чотирирічній дівчинці.

Як повідомляла Politeka, дергачівський власник кровожерливих пітбулів піде під суд.

Також Politeka писала, що мільйонер втратив життя через собаку на тракторі.