На Харківщині зникла 29-річна Олена Криворучко

Як повідомили в ГУ Нацполіції області, вона проживає в селищі Подвірки Дергачівського району за адресою Сумський Шлях, 12.

Олена пішла з дому 10 травня о сьомій годині ранку на роботу до Харкова, але там так і не з’явилася. Відтоді зв’язок з нею обірвався.

Прикмети: зріст 160 см, на носі родимка. Можливо, була в рожевій кофтині з капюшоном. Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про зниклу, просять повідомити до Дергачівського відділу поліції за телефонами: 102, (057) 30291 або іншим доступним способом.

Раніше ми розповідали про те, що на Харківщині знайшли дівчинку, про зникнення якої раніше заявила її родичка. Сніжана Політаєва 2008 року народження втекла від бабусі з села Лигівка, Сахновщинського району ще 30 квітня. Але про зникнення дитини пенсіонерка заявила тільки 7 травня.

Протягом буквально кількох годин правоохоронці відстежили телефон дівчинки, і знайшли втікачку в Первомайському, де вона весь цей час перебувала у біологічної матері. З дитиною все нормально.

Лорак озадачила новым имиджем: «Так коротко еще не стриглась»

Ми також розповідали про те, що у Львові розшукують 19-річну Катерину Михайлюк, яка зникла 6 травня і не виходить на зв’язок. О 13:00 дівчина вийшла з педагогічного коледжу Львівського національного університету імені Івана Франка і не повернулася. Її місцезнаходження невідоме. У день зникнення була одягнена в червону куртку, джинси і червоні кросівки. З собою мала велику сумку чорного кольору.

Усіх, кому відома будь-яка інформація про зниклу, просять телефонувати на оперативну лінію 102.

А в Києві 16-річна Маргарита Чернявська не повернулася додому після того, як залишила його 5 травня. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Києва.

Правоохоронці уточнили, що пошуком дівчини займається Шевченківське управління поліції. Вона була одягнена в темно-зелену куртку і джинси, взута в рожеві кросівки. Також при собі у неї був чорний рюкзак.

Нагадаємо, в Одеській області зникла дівчина за загадкових обставин.

Як повідомляла Politeka, харківські копи знайшли зниклу школярку в сусідній країні.

Також Politeka писала, що на Львівщині таємниче зник підліток, піднятий на сполох.