14 лет проведет за решеткой 59-летний харьковчанин за совершение умышленного убийства и ряд краж с проникновением

Таков приговор Харьковского апелляционного суда, который накинул к решению Коминтерновского районного суда Харькова еще четыре года. Последний назначил наказание неоднократно судимому мужчине, в том числе за умышленное убийство, в виде 10 лет лишения свободы.

Как рассказал и.о. начальника управления прокуратуры области Евгений Шевченко, прокуратура не согласилась с назначенным минимальным наказанием, которое предусмотрено действующим законодательством, и обратилась в суд с апелляционной жалобой. Поскольку злоумышленник не раскаялся и уже имел судимость за совершение подобного преступления, прокурор настаивал на более суровом наказании.

Що стосується власне злочину, то він скоєний у червні 2017 року. Чоловік з приятелем, з яким вони разом знімали квартиру, випивали. Між ними виникла побутова сварка, вже незабаром вона переросла в бійку. Зловмисник, щоб довести свою правоту, схопив кухонний ніж і завдав своєму опоненту кілька ударів у живіт. Після того, як товариш упав, розлючений злочинець не зупинився. Він підняв тіло чоловіка і ще раз ударив його ножем. Від отриманих поранень 46-річний товариш помер.

Крім того, з’ясувалося, що зловмисник майже півроку крав телефонний кабель на території Слобідського району міста. Всього в суді доведено 20 епізодів злочинів.

Доллар «эмоционально» отреагировал на новую Раду: какой курс ожидает украинцев

Раніше ми писали про те, що, розсердившись на сусідку, яка відмовилася позичити грошей, 17-річний житель Валківського району на Харківщині вирішив їй жорстоко помститися. 28 квітня в 9:33 в відділ поліції надійшло повідомлення від фельдшера районної лікарні про те, що до медичного закладу з численними травмами голови у важкому стані доставлена ​​37-річна жінка.

больница

Уже через кілька годин працівники групи швидкого реагування патрульної поліції встановили і затримали зловмисника.

Правоохоронцям вдалося з’ясувати, що напередодні близько 23:00 17-річний рецидивіст через вікно проник до будинку сусідки. Жінка вже відпочивала в спальні. Хлопець сокирою двічі вдарив її обухом по обличчю і залишив приміщення через вікно. Як пояснив зловмисник, це була помста за відмову потерпілої позичити гроші. Інцидент стався в селі Кобзарівка.

Нагадаємо, що в Києві через стрілянину ввели оперативний план найвищого ступеня.

Як повідомляла Politeka, школярка жорстоко зарізала вітчима: «на очах у матері».

Також Politeka писала, що рідний дядько зарізав 13-річну племінницю: «від його визнання замерзає кров».