Вчорашній вечір надовго запам’ятається харківським рятувальникам, які змушені були виїжджати на незвичайний виклик

Як повідомляють у соціальних мережах, дві дівчини залізли на дах торгового центру «Павловський» на однойменній площі. Однак коли заклад закрився, спуститися назад вони не змогли, а перспектива ночувати на даху їх не приваблювала.

Подруги викликали поліцію і рятувальників, які за допомогою автодрабини зняли невдалих гуляк з пристойної висоти.

На крышу ТЦ Павловский забралась девушка. Поговаривают, что хотела спрыгнуть. Усилиями пожарных малыху спустили обратно ⛑ Ну вот сейчас заметили, что кругом все еба@нулись? UPD: Две девушки залезли на крышу через торговый центр «Павловский». Вечером он закрылся и девушки не смогли спуститься. Никто прыгать не собирался, они сами вызвали полицию и пожарных, чтобы их спустили 💁‍♀️

Gepostet von ХС • Харьков am Montag, 15. Juli 2019

Відеозапис інциденту облетів всі міські пабліки. Спочатку користувачі вирішили, що дівчата планували покінчити життя самогубством. Але, на щастя, вони помилилися в своїх припущеннях.

Раніше ми писали, що в Києві 13-річна дівчина вирішила зістрибнути з моста. Дитина пішла в школу, але так до неї і не дійшла. Своїй матері дівчинка відправила СМС із текстом: «Більше не можу брехати, вже місяць думаю про суїцид». Вона також додала, що йде на міст, щоб стрибнути і звести рахунки з життям. При цьому не стала уточнювати, про яку саме мосту йдеться. Мати звернулася за допомогою в поліцію.

У зв’язку з інцидентом правоохоронці перевірили всі шляхопроводи і звернулися до мешканців столиці з проханням допомогти в пошуках підлітка. На щастя, о 13:15 дівчинка була знайдена, з нею все в порядку.

Путин ошарашил всех новой внешностью: «Дряхлая бабушка»

Також у Києві в ніч на 14 червня за адресою Русанівська набережна, 20 був виявлений труп жінки. Виклик на лінію 102 надійшов у 4:47. Тіло лежало під вікнами 16-поверхової будівлі. Судячи з усього, смерть настала в результаті падіння з висоти.

Коли на місце події прибули патрульні поліцейські і медики, жінка вже була мертва. При падінні вона також вдарилася об дерево, гілки якого зламалися.

Загиблій на вигляд 30-35 років. У квартирі, з якої імовірно вона випала, двері ніхто не відчиняв. Деталі інциденту з’ясовує поліція.

Нагадаємо, тяжкохворий одесит радикально вирішив питання з лікуванням.

Як повідомляла Politeka, в українській столиці почастішали випадки зникнення неповнолітніх дітей, переважно дівчаток.

Також Politeka писала, що дитина викинулася з вікна: невже знову «Синій кит».