На Харьковщине мужчина, который помог знакомому спрятать труп убитой жены, инсценировав изнасилование, получил срок

Трагедия произошла еще в октябре прошлого года, сообщает NewsRoom. В полицию обратился житель села Феськи Золочевского района и рассказал, что нашел в заброшенном здании полуобнаженный труп женщины.

Прибыв по адресу, указанному в заявлении, правоохранители установили, что погибшая была задушена.

труп, тело

В ході слідства випливли шокуючі подробиці злочину. Виявилося, що в день смерті, 26 жовтня, жінка посварилася з чоловіком і запропонувала йому розлучитися. Це розлютило і без того заведеного главу сімейства. Він задушив дружину, а потім разом зі спільником відніс її труп у покинутий будинок.

Щоб відвести від себе підозри, вони вирішили інсценувати згвалтування: розірвали на тілі жінки одяг і нижню білизну. Також підсудний допоміг вбивці позбутися мобільного телефону вбитої.

Під час розгляду фігурант визнав провину і пішов на угоду з прокуратурою. За приховування злочину Золочівський районний суд Харкова засудив чоловіка до року позбавлення волі з заміною тюремного ув’язнення на аналогічний випробувальний термін. На даний момент рішення не набуло чинності, йде термін апеляційного оскарження.

Раніше ми розповідали про те, що в Фастові чоловік розправився зі своєю дружиною, викинувши її з окна. На грунті ревнощів подружжя почало сваритися. Загострення пристрастей досягло піку, і 51-річний чоловік, мабуть, не знайшовши аргументів, викинув свою другу половину з вікна четвертого поверху. Як повідомляють правоохоронці, перед фатальним вчинком він бив 49-річну жінку по обличчю, а потім ще й душив, тримаючи її руками за горло.

труп

В результаті падіння жінка померла на місці події. Приїхали медикам залишилося тільки констатувати смерть. Убивцю заарештували. Тепер на нього чекає суд. Зловмиснику «світить» до 15 років позбавлення волі.

Ми також розповідали, що в США чоловік-азербайджанець жорстоко вбив свою 23-річну дружину з України. Фуад Пашаєв розправився з нею ще 30 березня. Після вбивства він відніс тіло українки в кімнату, поклав на ліжко і накрив ковдрою. І лише через кілька днів сам подзвонив копам і в усьому прізнался.

Умер легендарный боец АТО, которого отказалась лечить врач-сепаратистка: трагедия в Украине

Все почалося з того, що Тетяна Гужва заявила чоловікові про намір із ним розлучитися. Вони поскандалили, після чого розійшлися. Дівчина відправилася в фітнес-клуб, а її чоловік – у найближчий магазин, де придбав спиртні напої. Після того, як українка повернулася додому, скандал продовжився. Тетяна заявила, що жити з Пашаєвим не збирається через те, що він постійно чинив насильство над нею. Її слова Пашаєва розлютили. Він схопив ніж і встромив його дружині в бік. Дівчина впала на підлогу і померла.

Чоловік узяв тіло дружини, відніс його в дальню кімнату, поклав і накрив ковдрою. Для їх спільної маленької дочки він знайшов няню і віддав їй дівчинку.

Нагадаємо, що в Одеській області підпилий чоловік поскандалив з дружиною і переїхав її автомобілем.

Також Politeka писала, що в Києві на очах у дружини вбили шеф-кухаря: подробиці.